Lizanne

 

Het haar van lizanne vond ze zelf erg ' saai ' , daarom vond ze dat het tijd werd voor nieuwe kleur!

Wij hebben gekozen voor een mooie diepe krachtige violet kleur, omdat het goed pittig mocht zijn maar wel ' draagbaar '

 

Veel plezier met je mooie kleur!

 

Kapster: Lucinda

 

 

Marianne

Bij Marianne hebben we schuine boblijn geknipt met veel lagen voor een stoer/luchtig effect. De kleur van Marianne is bij de aanzet donkerder dan in de lengtes en punten om diepte in het haar te creëren. Voor het drogen hebben we een mousse gebruikt in combinatie met de Jelly wax. Daarna is het haar luchtig met de hand gedroogd en is het afgemaakt met een gel spray.

Wij wensen Marianne veel plezier met haar nieuwe kapsel!

 

  Kapster: Tamara

 

Irene

Omdat we voor verandering willen gaan, hebben we gekozen voor een wat chiquer model, dat erg goed combineert met de kleur.Voor de kleur hebben we gekozen voor een diepbruine kleur a la Victoria Beckham. De uitgroei hebben we geverfd met de ammoniavrije verf So Pure van Keune Haircosmetics. Voor de lengtes hebben we gekozen voor dezelfde kleur, maar dan met de Semi Color van Keune Haircosmetics. Bij de afwerking hebben wij gebruik gemaakt van de So Pure Air Foam, Star Shaper en Mineral Hairspray.

Veel plezier met je nieuwe kapsel!
Kapster: Tamara

 

 

Tim

Tim heeft zijn haar 4 jaar laten groeien voor stichting haarwensen. Het was aan ons de eer om zijn vlecht af te knippen!

 

Super mooi gebaar en wat een verschil!

 

Kapster: Lucinda

 

 

Marielle

Bij  Marielle hebben we gekozen voor een stoer, kort kapsel met een lange lok. We hebben haar gehele kleur een donkere warme bruine kleur geverft. Om haar lok extra te laten opvallen hebben wij deze licht geblondeerd voor een stoer effect!

 

Veel plezier er mee!

 

Kapster: Wendy

 

 

Marius

Wij vonden dat het tijd was voor een hele andere look! Wij hebben gekozen voor een stoer, kort kapsel.

Natuurlijk kan een kleur bij dit kapsel niet ontbreken! Wij hebben gekozen voor een natuurlijke, matte, donkere kleur die past bij de kleur van zijn wenkbrauwen en baard zodat het wel een natuurlijk geheel blijft.

U ziet het verschil! Heel veel plezier met je nieuwe kapsel en kleur!

 

Kapster: Lucinda

 

 

 

Jeanne Marij

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: